O ljubavi i vječnom životu

O ljubavi i vječnom životu

30,00 KM

120.00 HRK / 16.00 €

 

Autor: Willigis Jäger

Sunakladnik: Centar duhovnih putova „Kontemplacija i Mistika“, Zagreb   Prijevod s njemačkog: Ljerka Jovanov, Marina Botić i Franko Ćorić Broj stranica: 184 Godina izdanja: 2017. ISBN: 978-953-7968-73-1 (Zagreb) 978-9958-01-059-0 (Sarajevo) Uvez: tvrdi Visina: 205 mm Težina: 326 g   Prelistajte-knjigu

BAM
  • EUR
  • BAM
  • HRK

Description

Knjiga „O ljubavi i vječnome životu“ spoj je, zapravo, dvije knjige suvremenog njemačkog duhovnog pisca i učitelja Willigisa Jägera – „O ljubavi“ i „Život nikad ne prestaje“. U njima autor obrađuje perenijalne teme koje su čovjeka kao misaono i duhovno biće oduvijek zaokupljale: ljubav, kao najsnažniju energiju u svemiru koja je čovjeku dana da bi mogao dostojno i smisleno proživjeti svoje životno putovanje i ostvariti svoju cjelovitosti; smrt, koju ne doživljava kao konačan završetak života već kao njegov nastavak u nekom drugom, nama ne sasvim dokučivu, obliku.

Additional information

Weight 0.321 kg

Willigis Jäger (Hösbach, 1925), njemački benediktinski redovnik, mistični teolog, duhovni učitelj i pisac. Osnivač je centra za duhovne putove Benediktushof u Holzkirchenu pored Würzburga, gdje živi i radi kao učitelj kontemplacije i zena u linijama Sanbo-Kyodan i chan (Linji). Osnivač je i vlastite zen linije „Prazan oblak“ te kontemplacijske linije „Oblak neznanja“ koja za cilj ima buđenje i obnovu kontemplativne kršćanske tradicije Zapada. Svoju viziju globalne, transkonfesionalne duhovnosti razrađuje u mnogim knjigama i prakticira ju s rastućom zajednicom suputnika rasprostranjenom diljem svijeta. Autor je brojnih knjiga.

has been added to your cart:
Checkout